Bactofil B-10 por virágos dísznövényekhez 10g

Bactofil B-10 por virágos dísznövényekhez 10g
Bactofil B-10 por virágos dísznövényekhez 10g

- A BactoFil®B 10 a kétszikű kultúrákra kifejlesztett baktériumkomplex. Hét baktériumtörzs gondoskodik a talaj mikrobiológiai harmóniájáról és a növénykultúra egészséges fejlődéséről.

Felhasználás

- Kétszikű növények (napraforgó, repce, cukorrépa stb.) talajkezelésére 1,0–1,5 l/ha mennyiségben szántóföldi permetezőgéppel 150–250 l vízmennyiséggel, speciális kijuttató berendezéssel 40–80 l vízmennyiséggel kijuttatva vetés előtt a talajba dolgozva vetéssel egymenetben KITEStart® Liquid NP folyékony műtrágyával a sorba adagolva.

- BactoFil®B 10 már 5 °C-tól hatékonyan segíti gazdálkodását!

Talajoltás

- A talajoltással a növény gyökérzónáját (rizoszféra) célozzuk meg. Az ide kijuttatott mikroorganizmusok kolonizálják a gyökér közvetlen környezetét, megtelepednek. A kialakult kapcsolat mindkét félnek számos előnyt biztosít: a növények különféle szerves anyagok kiválasztásával “táplálják” az őt kiszolgáló mikrobák közösségét. A mikroorganizmusok az anyagcsere termékeik segítségével számos ponton támogatják a kultúrnövények életfolyamatait.

NITROGÉNKÖTÉS – Felvehető tápanyagok biztosítása

- A BactoFil® termékek a nitrogént a talajszerkezet porózus rétegeiben lévő levegőből kötik meg, majd vízben jól oldódó ammónium-ionná alakítják át és így az a növények számlára felvehetővé válik. A talajban ásványi formában lekötött, illetve a lebomló növényi maradványokban szerves formában lévő foszfort, káliumot, számtalan mezo-és mikroelemet oldhatatlan formákból oldhatóvá teszik. A talajoltás további előnye, hogy a kijuttatott műtrágyák hasznosulását is jelentősen javítják.

Eredmény: a harmonikusabb tápanyagellátásnak és több tápanyagnak köszönhetően növekszik a növény élő tömege, javul a beltartalom.

A termékleírás tájékoztató jellegű, a készítmény felhasználása előtt kérjük, olvassa el a termék használati utasítást!

Bővebben
1 190 Ft
Részletek

BactoFil®B 10 eltarthatóság: 0–5 °C alatti hőmérsékleten 8 hónapig, 6–10 °C közötti hőmérsékleten 6 hónapig, 10–20 °C közötti hőmérsékleten 3 hónapig, 20–25 °C közötti hőmérsékleten 1 hónapig,, 25 °C feletti hőmérsékleten 1 hétig

Adatok
Márka
Bactofil
Cikkszám
bactofil3
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek