Asco Alga 1 liter

Asco Alga 1 liter
Asco Alga 1 liter

Dózis: 2 dl/10 liter permetlé

Mire jó az Asco Alga termékünk?

  1. A minőségi alga termékek képesek segíteni a növénynek az alábbiak esetén: aszály, hőstressz, vágási sérülés, tápanyaghiány, megtermékenyülés, színesedés, bel tartalom és tárolhatóság javítása
  2. A tengeri algák rendkívül nehéz körülmények között kénytelenek felnőni, hiszen az apály-dagály miatt hol vízben vannak, hol a tengerparton, hideg meleg áramlatok váltakoznak körülötte, folyamatosan pusztítják őket a tengeri állatok
  3. Ilyen körülmények között, ha alkalmas a környezet, akkor nagyon gyorsan kell nőniük
  4. Az algák akár 100-szor gyorsabban képesek nőni, mint a mi szántóföldi növényeink, akár 1 métert is egy nap alatt
  5. Az algákban közel 100 féle hasznos bioaktív alkotóelem van, melyek abban segítenek, hogy berobbanjon a növény

 

Bővebben
6 990 Ft
Részletek

2 dl Asco Alga-t kell 10 liter vízben feloldani. Vagyis az 1L-es 5 10 literes tartályba lesz elegendő. Az Asco Alga száraz hűvös helyen a szavatosságát 3 évig megőrzi. A termék nagyon sűrű, gyakorlatilag alga krém, de kiválóan oldódik. Az Asco Alga használata nagyobb növekedést, nagyobb termést eredményez. Ezt pedig a gyümölcs méret növelésére lehet felhasználni. Mi azt javasoljuk, hogy mikor már megjelentek a kis gyümölcsök, akkor használjuk a terméket 2-4 hetente.

A Danuba két tengeri alga biostimulánst is kínál a termelők részére. Ahogy fejlődik a növény, úgy változik a növekedéséhez szükséges növényi hormonok aránya. Gyökeresedés és kezdeti növekedés során az auxin szükséges, így a Kelpak-ot kell választani.A minőségi alga termékek képesek segíteni a növénynek az alábbiak esetén: aszály, hőstressz, vágási sérülés, tápanyaghiány, megtermékenyülés, színesedés, beltartalom és tárolhatóság javítása. A tengeri algák rendkívül nehéz körülmények között kénytelenek felnőni, hiszen az apály-dagály miatt hol vízben vannak, hol a tengerparton, hideg meleg áramlatok váltakoznak körülötte, folyamatosan pusztítják őket a tengeri állatok. Ilyen körülmények között, ha alkalmas a környezet, akkor nagyon gyorsan kell nőniük. Az algák akár 100-szor gyorsabban képesek nőni, mint a mi szántóföldi növényeink, akár 1 métert is egy nap alatt. Az algákban közel 100 féle hasznos bioaktív alkotóelem van, melyek abban segítenek, hogy berobbanjon a növény.

 Fagy előtt az algákkal! 

  • Növeljük a növényünk nedv koncenctrációját egy másik „növény” sűrítményével. Erre a legjobbak az algás kezelések. Mint ahogy az emberek is használják az algákat a bőrük fiatalítására, erősítésére, valamint táplálék kiegészítésre (spirulina), ugyan úgy használhatjuk az alga termékeket a növényeinken is.

A minőségi alga termékek a következő módon hatnak: 

  • A bennük lévő tápelemek – elsősorban mezo és mikroelemek – azonnal felvehetők a növény számára, ezáltal csökkenthetjük a tápanyaghiányok kialakulását.
  • Az alga termékekben lévő betain csökkenti az abiotikus stressz hatást, mint pl. a fagy okozta károk
  • A prémium alga termékekben lévő lipidek és poliszacharidok energiát adnak a növény számára
  • A Danuba két minőségi alga terméket is regisztrált Magyarországon. A Kelpak a gyökeresedést és a virágzást, míg az Asco Algaaz intenzív növekedést tudja fokozni!
Adatok
Márka
Danuba
Cikkszám
ascoalga1lit
Kiegészítő termékek